Дисциплинарната комисия от Зоналния съвет на БФС – София отхвърли жалбата на Локомотив

...
Дисциплинарната комисия от Зоналния съвет на БФС – София отхвърли жалбата на Локомотив
Коментари Харесай

ЗС БФС – София: Няма основания за налагане на наказания от мача Балкан – Локомотив

Дисциплинарната комисия от Зоналния съвет на БФС – София отхвърли жалбата на Локомотив (Мездра), каеща събития по време на другарската среща в Ботевград против локалния Балкан.

Ето и публично заключението на Дисциплинарната комисия към ЗС БФС - София:

„ След привършване на разискванията и въз основа на отчетите на длъжностните лица, както и взети пояснения на заинтригуваните страни за горепосочената среща, ДК при ЗС на БФС – София

РЕШИ :

ДК при ЗС на БФС – София не намира учредения за налагане на дисциплинарни санкции, при изискванията и по реда, открити в Дисциплинарния устав на БФС – сезон 2022-2023 година По постъпила тъжба от Диан Христов Попов – треньор на ОФК „ Локомотив “, гр. Мездра, взима за сведение настъпилите условия по време на извършената контролна среща, като оставя без последици изказванията в изпратената тъжба, защото от показания линк с видеозапис от срещата и от отчетите от длъжностните лица, намира за неоснователни изказванията в жалбата за нанесени удари или отправени закани за разпра от футболиста на „ Балкан-1929 “ Здравко Атанасов и треньора на „ Балкан-1929 “ Иван Редовски.

Решението по т. 1 не предстои на обжалване пред ЗС на БФС – София при изискванията и по реда, открити в Дисциплинарния устав на БФС – сезон 2022-2023 година ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР